Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رجبی از حضور ۸۰۰ ناجی غریق در طول نوار ساحلی مازندران خبر داد و گفت: امیدواریم طی هفته آینده همه شرایط برای حضور شهروندان براساس پروتکل‌های بهداشتی در طرح‌های دریای فراهم شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی رجبی در گفت و گو با بلاغ، با تاکید بر ضرورت اجرای طرح‌های دریا باتوجه به حضور مردم در طول نوار ساحلی مازندران، اظهار کرد: امکان اجرای طرح در بیشتر شهرهای استان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اجرای طرح‌های دریا در شهرهای بابلسر و رویان، افزود: در سایر شهرهای استان نیز طرح‌های دریا تا ۱۵ تیر ماه امسال اجرا خواهد شد.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران با اعلام اینکه شنا کردن در دریا به توجه شیوع کرونا همچنان ممنوع است،  تصریح کرد: باتوجه به حضور مردم و مسافران در طول نوار ساحلی مازندران، اجرای طرح‌های دریا باتوجه به تابستان و فصل گرم سلامت شهروندان را افزایش می‌دهد.

این مسئول به حضور ۸۰۰ ناجی غریق در طول نوار ساحلی مازندران، افزود: امیدواریم طی هفته آینده همه شرایط برای حضور شهروندان براساس پروتکل‌های بهداشتی در طرح‌های دریای فراهم شوند.

رجبی خاطرنشان کرد: موضوع مهم این است باتوجه به عقب‌نشینی دریا، نقاط حادثه‌خیز دریا افزایش یافته و  کماکان توصیه ما به افراد این است کماکان برای شنا وارد دریا نشوند.

اجرای طرح‌های دریا طی سال‌های گذشته باتوجه به جلوگیری از غرق شدن افراد در دستور کار قرار گرفت و حضور ناحیان غریق و در کنار آن سایر دستگاه‌های امدادی توانست به کاهش غریق کمک کند.

اما نکته مهم این بوده شیوع ویروس کرونا همه مسائل را تحت‌الشعاع قرار داده م مطمئنا طرح‌های دریا نیز از این مساله مستثنا نبودند.

اجرای طرح‌های دریا در سال گذشته به‌دلیل شیوع کرونا تنها به ماه خرداد خلاصه شد به‌طوری که شروع موج دوم کرونا طرح‌های دریای مازندران را تعطیل کرد غیر از موارد اندک شهروندان نیز سعی می‌کردند به توصیه‌ها توجه کنند و کمتر در ساحل مازندران حضور می‌یافتند اما امسال از اردیبهشت ماه شاهد حضور مسافران در طول نوار ساحلی مازندران هستیم که بدون توجه وارد آب شده و شنا می‌کنند و آمار ۱۸ روزه از ۱۳ خرداد تا پایان این ماه مبنی بر نجات ۱۸۰ نفر از غرق شدن و غرق شدن ۱۰ نفر دلیل محکمی بر این ادعا است.

از طرفی براساس اعلام محیط زیست نیز کرونا هم نتوانسته به کاهش آلودگی دریای مازندرام کمک کند و از نظر بهداشتی نیز حضور مردم و مسافران بدون رعایت مسائل بهداشتی و فاصله‌گذاری سلامت آنان را نشانه می‌گیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اجرای طرح های دریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۵۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارزار نجات انجیلسی در مازندران

مازندرانی‌ها برای تعطیلی سایت زباله انجیلسی، با تشکیل کارزار «سکوی مستقل جمع آوری امضاء» خواستار اجرای حکم دادگاه تجدید نظر استان مبنی بر رفع مزاحمت، جمع آوری زباله‌های مدفون و انتقال سایت زباله انجیلسی به مکان دیگر شدند.

در این کارزار خطاب به رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهور و استاندار مازندران آمده است:

"منطقه انجیلسی و حومه به مدت ۲۵ سال محل دپوی زباله شهرستان بابل می‌باشد که سبب آلودگی محیط زیست و آب‌های زیرزمینی و سطحی از طریق شیرابه و تخریب جنگل، اراضی کشاورزی و دامداری و نابودی جان و مال مردم گردیده است؛ لذا تقاضا داریم نسبت به اجرای حکم قطعی به شماره ۱۴۰۰/۳۸۰۶۱ مورخه ۱۴۰۰/۱۱/۰۵ صادره از شعبه ۲۵ دادگاه تجدید نظر استان مازندران مبنی بر رفع مزاحمت، جمع‌آوری زباله‌های مدفون و انتقال سایت از منطقه انجیلسی به محل دیگر اقدام شود. آدرس کارزار https://www.karzar.net"

۹ اردیبهشت ماه جاری هم جمعی از اهالی روستای انجیلسی بابل که خواهان اجرای حکم قطعی دادگاه تجدید نظر استان مازندران مبنی بر جابجایی این سایت زباله شدند در ورودی این سایت تجمع و خواستار حل گره کوره ۲۵ ساله این سایت در قلب جنگل‌های هیرکانی شدند.

مردم منطقه در ورودی سایت زباله انجیلسی بنری نصب کردند که در این بنر تنها خواسته خود را اجرای حکم دادگاه تجدید نظر استان مبنی بر رفع مزاحمت، جمع آوری زباله‌های مدفون و انتقال سایت زباله به مکان دیگر اعلام کردند.

روستای انجیلسی یکی از روستا‌های بالا دست بخش بابلکنار در جنوب بابل است که اهالی این روستا بعد از ۲۵ سال پیگیری موفق شدند حکم قطعی جابجایی این سایت را از طریق مراجع قضایی در تاریخ ۵ بهمن ۱۴۰۰ از شعبه ۲۵ دادگاه تجدید نظر استان دریافت کنند.

بعد از قطعی شدن حکم سایت انجیلسی در جلسه شورای حفظ بیت المال شهرستان بابل که سال گذشته با حضور رییس کل وقت دادگستری مازندران تشکیل شد، تا ۱۵ اسفند سال ۱۴۰۲ برای حل این مشکل زمان تعیین شد، که بعد از گذشت نزدیک به ۲ ماه از این ضرب الاجل اهالی روستا خواستار اجرای حکم شدند.

نفوذ شیرابه‌ها در اراضی کشاورزی، مراتع چرای دام و شیوع بیماری‌ها مختلف سبب شد که اهالی منطقه دست از زادگاه خود بردارند و برای ادامه زندگی به مکان دیگری دست به کوچ اجباری بزنند. اهالی منطقه که در مدت ۲۵ سال گذشته تمام توان خود را برای حل این مشکل به کار بسته بودند موفق به حل مشکل نشدند، در نهایت با طرح شکایت در مراجع قضایی این خواسته را پیگیری کردند.

اهالی بخش بابلکنار بر این باورند که مشکلی انجیلسی که قرار بود یک سال مردم منطقه تحمل کنند تا یک مکان مناسب برای زباله شهر بابل و ۶ شهر اقماری آن بیابند، اما ۲۵ سال است که آسایش را از اهالی بخش بابل کنار ربوده و حتی با حکم قطعی مرجع قضایی هم این گره گشوده نشد.

انجیلسی که در ۲۵ کیلومتری جنوب شهر بابل قرار گرفته است هر روز میزبان ۳۰۰ تن زباله از شهر‌های بابل، امیرکلا، گلوگاه، مرزی کلاه، زرگرشهر، خوشرودپی و گتاب است.

بر اساس مکاتبه اداری که در فرمانداری بابل موجود است قرار بود انجیلسی یک سال میزبان زباله باشد و بعد از آن یک جانمایی مناسب برای دفع زباله بابل و شهر‌های اقماری پیدا شود، اما مهمان یک ساله جا خوش کرد و ۲۵سال برخانه میزبان لنگر انداخته و هم اکنون سایت زباله انجیلسی دیگر مملو از زباله می‌باشد و از سویی دیگر سرازیر شدن شیرابه‌های این زباله‌ها خسارت‌های زیادی به جنگل‌های هیرکانی و زمین‌های شالیزاری پایین دست وارد کرده است که همه این اسیب‌ها سبب شد اهالی منطقه خواستار اجرای حکم شوند.

شهرستان ۶۰۰ هزار نفری بابل دارای هفت شهر و ۶ بخش است، که سایت زباله انجیلسی در بخش بابلکنار در قلب جنگل‌های هیرکانی واقع شد و روزناه میزبان حدود ۳۰۰ تن زباله است.

 

 

منبع:ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • تاج: اگر کسی نمی‌تواند کرامت بانوان را حفظ کند حضورش در ورزشگاه‌ها منع می‌شود/ وزیر ورزش از مسائل فرهنگی باشگاه‌ها نگران است
  • تاج:اگر کسی نمی‌تواند کرامت بانوان را حفظ کند حضورش در ورزشگاه‌ها منع می‌شود/وزیر ورزش از مسائل فرهنگی باشگاه‌ها نگران است
  • تاج:اگر کسی نمی‌تواند کرامت بانوان را حفط کند حضورش در ورزشگاه‌ها منع می‌شود/وزیر ورزش از مسائل فرهنگی باشگاه‌ها نگران است
  • برنامه‌های بخش کشاورزی بر اساس اطلس موجود تعریف شود
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان
  • پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • دعوت از ورزشکار خراسان جنوبی برای حضور در اردوی تیم ملی
  • کارزار نجات انجیلسی در مازندران
  • والیبال ساحلی زیر ۱۹ ساله‌ ایران سهمیه جهانی گرفت