Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان از شناسایی ۲۸۴ منطقه خطرآفرین در نوار ساحلی گیلان خبر داد و گفت: پروتکل‌های بهداشتی مقابله با کرونا در طرح‌های سالمسازی سواحل گیلان اجرا می‌شود. ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۴ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، رحیم حیدری صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه 284 منطقه خطرآفرین در طول نوار ساحلی استان گیلان شناسایی شده است بر ضرورت استفاده مردم و گردشگران از مناطق امن ساحلی تأکید کرد و اظهار داشت: 35 طرح سالمسازی دریا و 68 شناگاه در سواحل گیلان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان دارا بودن 280 کیلومتر نوار ساحلی را از جمله ویژگی‌های گیلان ذکر کرد و با اشاره به حضور ناجیان غریق در بسیاری از نقاط خطرآفرین ساحلی استان عنوان کرد: باید به مردم بومی‌ و مسافران تأکید شود که به جای نقاط خطرناک حتماً از طرح‌های سالمسازی دریا استفاده کنند.

حیدری حضور امدادگران، ناجیان غریق، اورژانس، نیروی انتظامی و مانند این‌ها در طرح‌های سالمسازی دریا جهت خدمات‌رسانی به مردم را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: برخلاف نقاط خطرآفرین ساحلی در صورت وقوع هرگونه حادثه و اتفاقی در طرح‌های سالمسازی دریا، این عوامل به کمک حادثه‌دیدگان می‌شتابند.

‌‌حضور 900 ناجی در سواحل مازندران / نجات 88 نفر از مرگ حتمی + فیلمتوسعه سواحل مکران با تفاهمنامه منطقه آزاد چابهار و سازمان بنادرطرح ساماندهی سواحل دریا ‌در طول ‌‌338 کیلومتر از 487 کیلومتر ساحل مازندران اجرایی شد

وی با بیان اینکه شناگاه‌ها مانند طرح‌های سالمسازی دریا از امکانات خدماتی، امدادی و تفریحی به شکل کامل برخوردار نیستند ابراز داشت: مدیریت و رصد مناطق خطرآفرین و شناگاه‌هایی که در نوار ساحلی گیلان قرار دارد به دهیاری‌ها سپرده شده است که زیرنظر بخشداری‌ها و فرمانداری‌ها به رسالت خود عمل می‌کنند.

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان از ابلاغ پروتکل‌های بهداشتی توسط وزارت بهداشت و ارسال آن برای تمام استانداری‌های کشور از جمله گیلان در راستای جلوگیری از شیوع کرونا خبر داد و گفت: رعایت نکات بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی از جمله موضوعاتی است که باید در طرح‌های سالمسازی مدنظر قرار گیرد.

حیدری با تأکید بر اینکه مردم باید از بخش‌های ایمن ساحلی برای تفریح و شنا استفاده کنند و به سراغ نقاط خطرآفرین و فاقد امکانات نجات غریق نروند اظهار داشت: باید توجه داشت که تمام نوار ساحلی برای شنل مناسب نیست و این موضوع حتی در تمام کشورهایی که اقتصاد آنان دریا محور است هم رعایت می‌شود.

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان پرداخت 900 میلیون تومان به هیئت‌های نجات غریق استان در سال گذشته بابت حق‌الزحمه را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: با استقبال و ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی سرمایه‌گذاری در نوار ساحلی گیلان ارتقاء پیدا می‌کند و درآمدزایی بیشتری هم حاصل می‌شود. 

سرپرست هیئت نجات غریق و غواصی گیلان نیز در این جلسه از پرداخت حق‌الزحمه ناجیان غریق استان مربوط به سال‌های 97 و 98 با حمایت‌ها و پشتیبانی استانداری گیلان سخن گفت و اظهار داشت: به طور کلی بودجه‌ای که برای ناجیان غریق در نظر گرفته می‌شود بسیار ناچیز است و همین موضوع موجبات دلسردی نیروها را فراهم می‌کند.

مهرداد مهرگان حمایت‌های مالی از ناجیان غریق را لازم و ضروری تلقی کرد و با تأکید بر اینکه با افزایش طرح‌های سالمسازی دریا در گیلان وضعیت دریافتی‌های نیروهای نجات غریق ارتقاء پیدا می‌کند افزود: امیدواریم با ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی از ظرفیت سواحل دریا در تمام فصل‌های سال استفاده شود.

انتهای پیام/614/ ع

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان طرح های سالمسازی دریا طرح های سالمسازی ناجیان غریق نوار ساحلی نجات غریق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۵۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟

آفتاب‌‌نیوز :

براساس حکم قانون بودجه، قرار است منابع ریالی برای اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از محل افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده فراهم شود و حالا دولت اعلام کرده در فروردین ماه امسال از محل یک درصد افزایش مالیات ارزش افزوده از ۹ درصد به ۱۰ درصد حدود ۴۴۰ میلیارد تومان درآمد مالیاتی جدید ایجاد شده است.

این درآمد علی‌القاعده صرف متناسب سازی حقوق بازنشستگان خواهد شد، اما یدالله فرجی، فعال صنفی بازنشستگان کارگری، می‌گوید: باید مشخص کنند سهم بازنشستگان کارگری از این منابع چقدر است.

او افزود: آیا بازهم قرار است این بودجه صرف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق‌های دولتی شود و حکم کنند که تامین اجتماعی با منابع داخلی خود متناسب‌سازی را اجرا کند؟

به گفته فرجی، اگر چنین حکمی صادر کنند بازهم دست بازنشستگان کارگری در حنا خواهد ماند چراکه صندوق تامین اجتماعی با منابع خود متناسب‌سازی را اجرا نمی‌کند.

این فعال صنفی بازنشستگان ادامه داد: تامین اجتماعی ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی در رابطه با افزایش حقوق بازنشستگان را اجرا نکرد حالا چطور قرار است یک متناسب‌سازی عادلانه را اجرایی کند؛ سهم ما کارگران بازنشسته از متناسب‌سازی چقدر است و چه زمانی قرار است نصیب‌مان شود؟

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است
  • ایمن‌سازی درختان خطرآفرین در اصفهان
  • پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • ۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شد
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟
  • تامین آب شرب سالم و پایدار برای روستای «دره دول» بخش ماژین
  • شهرستان تکاب میزبان اولین اردوی ۴ روزه آماده سازی تیم نجات غریق آقایان